Nova nasadí od 12. května třetí řadu seriálu Odznak Vysočina

úterý, 23. dubna 2024, 15:20 Aktuality, TV MediaGuru

Nedělní hlavní vysílací čas bude od 12. května patřit na TV Nova nové řadě seriálu Odznak Vysočina.

Uvedení třetí řady seriálu Odznak Vysočina, zdroj: MediaGuru.cz

Uvedení třetí řady seriálu Odznak Vysočina, zdroj: MediaGuru.cz

Od neděle 12. května začne TV Nova vysílat v čase od 20:20 novou, v pořadí třetí řadu seriálu Odznak Vysočina. V nedělním večerním vysílání Novy vystřídá minisérii Iveta. Třetí řada má celkem osm dílů. 

Pokračuje pětice vyšetřovatelů ztvárněná Monikou Hilmerovou, Simonou Zmrzlou, Martinem Hofmannem, Michalem Suchánkem a Patrikem Děrgelem. Ty stejně jako v předchozí sérii doplňuje Martina Jindrová, Pavel Řezníček a David Máj. Vedle hlavních postav se ve třetí řadě vrátí i řada herců ve vedlejších rolích – například Kristýna Nováková, Robert Mikluš, Pavel Soukup, Jan Šťastný, Pavla Gajdošíková, Jan Hrušínský či Ivana Andrlová.

Stejný zůstává i režisérský tandem – Marek Najbrt a Andy Fehu. Třetí řada se naopak, na rozdíl od předchozí série, nebude vracet do minulosti, spojovací linkou bude tentokrát naplňování osobních ambicí, a to i za cenu jednání na samé hraně zákona.

Druhou řadu seriálu, kterou TV Nova uvedla na jaře 2023, v průměru sledovalo 25,35 % diváků v CS 15-54 u TV. Po dobu osmi nedělních večerů kriminálku sledovalo v průměru 1,22 mil. diváků starších 4 let. (Zdroj dat: ATO – Nielsen).

Natáčení třetí řady seriálu bylo realizováno v souladu s principy tzv. udržitelného natáčení, tedy s ohledem na životní prostředí. Pro TV Nova seriál vyrábí produkční společnost Bionaut.

-mav-